Debut cu dreptul pentru Colceag: Metaloglobus a învins pe Sporting Roșiori

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 09:33 Pregătiri, amicale

Pauza competițională a adus un nou tehnician pe banca Metaloglobusului în persoana lui Sorin Colceag, care l-a înlocuit pe Leonard Strizu. Noul tehnician și-a început munca la gruparea bucureșteană cu o lungă perioadă de acumulări, astfel că primul amical a avut loc de abia sâmbătă, în ultima zi a lunii ianuarie.

Adversară a fost echipa Sporting Roșiori, condusă de pe margine de Cristi Negru. Aflată la primul sezon în Liga 3, gruparea teleormăneană a încheiat turul pe locul 9 în seria a treia, adică exact aceeași poziție ocupată și de Metaloglobus, dar în seria a doua.

Iordănescu jr. a marcat și apoi s-a accidentat

Cu trei absențe în lotul avut la dispoziție – Mitroi, Robu și Stângă, toți accidentați, Sorin Colceag a avut parte de un debut cu dreptul după ce fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a deschis scorul în minutul 20. Din păcate pentru el, Alex Iordănescu a trebuit să părăsească terenul după câteva minute de la gol, după o accidentare soldată cu o rană urâtă pe pulpa dreaptă (foto).

Intrați în avantaj la pauză, bucureștenii au avut emoții după două ocazii ratate de Urâtu și Bocănete, dar soarta partidei a fost lămurită de reușita lui Potecea din minutul 88. Lansat foarte bine în adâncime, acesta a rămas singur cu portarul Bugiu, pe care l-a învins de abia din a doua încercare.

Colceag, mulțumit de rezultat

După fluierul de final al partidei, principalul Metaloglobusului era mulțumit de cele văzute și de debutul său oficial, chiar dacă subțirimea numerică a lotului îi dă momentan destule dureri de cap.

„Venim după o perioadă grea pe care mi-am asumat-o. Însă mă bucură rezultatul, cu atât mai mult cu cât am avut destule indisponibilități, motiv pentru care am și forțat veo cinci jucători în acest meci” a declarat Colceag.

Pentru Metaloglobus urmează două amicale interesante, cu Ștefăneștiul lui Marin Dună și cu liderul Dunărea Călărași.

Iată și formulele de joc utilizate de tehnicienii celor două echipe:

METALOGLOBUS – SPORTING ROȘIORI 2-0 (1-0) Al. Iordănescu, Potecea

G. Lazăr – Pătru, Dăescu, M. Ștefan, Anghelini – Comșa, Al. Iordănescu – I. Drăgan, Genovici, Tudoroiu – Angelescu. Au mai jucat: Nedelcu – Fl. Dumitrache, Potecea, Păuna, Fl. Lungu, Mihală. Antrenor Sorin Colceag

Alex Bugiu – Vișan, Moșteanu, Floricel, Dicu – Lătea, Vâlcică, Bâră, Dr. Gheorghe – Turcin, Bocănete. Au mai jucat: Urâtu, Ciubuc, Rada, Mohora, Simion. Antrenor Cristi Negru

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 09:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă