Conpet Cireșu a câștigat și amicalul retur jucat cu Tudor Vladimirescu

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 11:11 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a câștigat** și amicalul retur jucat cu Tudor Vladimirescu

După ce în urmă cu două săptămâni Conpet Cireșu câștigase cu 5-3 (3-3) partida de la Tudor Vladimirescu jucată cu Pandurii din localitate, ieri după amiază, cu începere de la ora 17, cele două formații s-au aflat din nou față în față, dar de data aceasta pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat.

Cu toate că echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a ratat cât pentru trei partide, „cireșarii” au câștigat numai cu scorul de 1-0 (0-0).

Conpet a început meciul în forță și în minutul 6 Ghe. Marcel a scăpat singur cu portarul celor de la Tudor Vlladimirescu, l-a lobat pe acesta dar mingea a trecut de puțin pe alături. Apoi Stelică Nicoliță a irosit alte două situații de a înscrie (min. 25 și 32) în ambele situații nereușind să deschidă scorul chiar l-a avut în față numai pe portarul advers!

Prima repriză s-a încheiat cu un șut a lui Dumitrașcu în plasa laterală, în condițiile în care jucătorii de la Tudor Vladimirescu nu și-au creat absolut nicio fază de gol la poarta apărată de Stoica, deoarece contraatacurile lor au fost stopate calm de apărătorii celor de la Conpet. După pauză s-a jucat după același scenariu, dar în acestă parte secundă s-a marcat și singurul gol al meciului. Acesta a venit în minutul 55, atunci când Marius Coman a șutat din careu în colțul lung al porții adverse după ce a primit o minge ideală de la Nicolae Viorel: 1-0!

Același Coman a irosit șansa desprinderii în minutele 60 și 68, atunci când s-a aflat de două ori singur cu portarul Drăgan dar tot de atâtea ori nu a putut să-l învingă pe acesta! A venit apoi minutul 78, iar Radu Alin a trimis peste poarta goală din 6-7 metri o minge venită de la Nicoliță! Cu toate acestea, Pandurii ar fi putut să restabilească egalitatea în minutul 84, dar Fătu scăpat singur spre poarta celor de la Cireșu nu a găsit soluția de a-l învinge pe Stoica ieșit în întâmpinare (min. 85)!

După joc, Vasile Darie, antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu ne-a declarat: „A fost un test util pentru noi în care am rulat toți jucătorii apți de joc. Nu am putut conta pe Crăciun și Stănciulescu, ambii accidentați, dar nu cred că se putea pune la îndoială cine va câștiga acest joc. Sunt în general mulțumit de evoluția băieților mei, chiar dacă aceștia au ratat nepermis de mult! Sper ca până la startul noului campionat să rezolvăm pozitiv faza de finalizare pentru că ratăm nepermis iar acest lucru era gata-gata să ne coste în finalul partdei de azi (n.r. : de sâmbătă)!”– a spus tehnicianul brăilean.

În partida de la Lacu Sărat, pentru Conpet Cireșu au jucat: Stoica – Dumitrașcu (venit de la Metalosport Galați), Preda, Ilie, Costache – Bogoș, Vârlan, Ghe. Viorel – Niță, St. Nicoliță, Ghe. Marcel (de la CF Brăila). În partea secundă au mai fost utilizați: Soare, Grozea, Anghel Mocanu, Ababei, Ghe. Gabriei (ultimii patru de la Pressing Brăila), N.Viorel, Balaban, Coman,Cireașă, Radu Alin.

Pentru Conpet Cireșu mai urmează în săptămâna care începe luni 19 august alte două partide de verificare: miercuri de ora 17, la Râmnicu Sărat cu CSM din localitate, iar sâmbătă 24 august de la ora 11, pe stadionul „Chimia” cu Metalosport Galați.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 11:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă