Callatis se axează din retur pe „juniori și tineret”: „Obiectivul va fi, normal, salvarea de la retrogradare”

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 12:57 Pregătiri, amicale
Callatis se axează din retur pe

Callatis 2012 Mangalia a bifat prima săptămână de pregătire din anul 2015, fotbaliștii având un program preponderent de reacomodare cu efortul. Antrenorii Cristian Petcu și Aurel Chelu dispun de un lot schimbat față de turul de campionat, clubul punând bază în continuare pe jucători tineri din zona Mangaliei.

„În principal, ne vom axa pe juniori și tineret. În lot se află, momentan, fotbaliști de 19 ani, 20 de ani, dar și de 17 ani sau 16 ani. Avem în pregătire și patru jucători promițători de la Grupul Școlar Ion Bănescu Mangalia. Obiectivul va fi, normal, salvarea de la retrogradare. Ne va fi greu, dar sperăm să reușim. De săptămâna viitoare, intrăm în pâine, cum se spune, cu pregătirea, iar sâmbătă, 24 ianuarie, am discutat despre un prim amical, cu Sparta Techirgiol. În funcție de vreme, meciul s-ar putea disputa pe terenul din Techirghiol”, a declarat Alexandru Luchici, președintele clubului Callatis.

Din lotul de anul trecut au rămas, ca jucători mai cunoscuți, frații Enis și Erdinci Cogali, Doicaru, Stan, Vărzaru și Drumen, dar Radu Doicaru are o problemă medicală la genunchi. În această săptămână, a făcut mișcare alături de echipă, doar pentru menținerea condiției fizice însă, și fostul fotbalist al lui Callatis și al Farului, Adrian Senin. În vârstă de 35 de ani, acesta s-a retras de ceva vreme din fotbal.

Confruntată cu probleme financiare, Callatis Mangalia a încheiat anul 2014, cu opt puncte, pe locul 11 în clasament (din 14 echipe), având două victorii, două egaluri și nouă înfrângeri în 13 meciuri susținute.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 12:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă