Axintele își încheie cantonamentul de iarnă cu un amical la Berceni

Mihai Andries 17 Feb. 2015, 11:46 Pregătiri, amicale
Axintele își încheie cantonamentul** de iarnă cu un amical la Berceni

Din 9 februarie până azi, elevii lui Ion Nica au efectuat un cantonament de pregătire la Ciuta, axat pe pregătire fizică. Tehnicianul grupării ialomițene a avut la dispoziție 24 de jucători, cu tot cu cei doi secunzi, mijlocașul Frangu și portarul Ionel Sava.

Între cei 24 de jucători nu s-a aflat și portarul Laurențiu Marin, la care s-a renunțat, în schimb a fost păstrat Adrian Tănase, sosit de la Dinicu Golescu. La capitolul noutăți figurează și Andrei Stan, fiul cel mic al lui Ilie Stan, care în tur a evoluat la Urban Titu. Ialomițenii vor juca azi cu ACS Berceni, într-un meci care se va disputa pe sinteticul grupării ilfovene.

Iată și lotul cu care Axintele a abordat cantonamentul de la Ciuta (în paranteză sunt trecute cluburile de unde au venit):

Portari: Ciuculescu (Balotești), Ad. Tănase (Dinicu Golescu), I. Sava
Fundași: Cioceanu, Cristil, Al. Tudor (FCM Alexandria), Paraschivoiu (Delta Dobrogea), Pavelescu, Mihociu, Oprișan, Mindu (Rapid)
Mijlocași: Bogorodiță, C. Dedu, Marele, Frangu, Al. Radu (ACS Berceni), Al. Gheorghe, V. Crăciun (Balotești), Ir. Dumitru (Ștefănești), A. Stan (Urban Titu)
Atacanți: Ciochină, Ov. Andrei (Gl. Popești Leordeni), Alin Roman (Urban Titu), Fătu (Olimpia Rm. Sărat)

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 17 Feb. 2015, 11:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă