OFICIAL | Rapid a reușit primul transfer al anului. Un jucător promițător din Liga 2 ajunge sub comanda lui Pancu. Giuleștenii au anunțat și primele despărțiri

Rapid București a anunțat oficial transferul lui Cătălin Oanea (19 ani), fundaș stânga care a evoluat în acest sezon pentru Sportul Snagov, liderul din eșalonul secund. Jucătorul a semnat cu giuleștenii un contract valabil pe un an și jumătate.

„Pentru mine este o onoare foarte mare să îmbrac tricoul unui asemenea club, cum este Rapidul, și le promit tuturor că voi da totul pentru a-i face fericiți pe minunații suporteri rapidiști”, a declarat Cătălin Oanea.

Cătălin Oanea s-a născut la Bacău, a crescut la Aerostar, iar în vara anului trecut a semnat cu Sportul Snagov. Acum, după doar jumătate de an, Oanea lasă Ilfovul pentru Capitală. Apărătorul vine la Rapid după ce a evoluat în 16 meciuri oficiale, 11 începute ca titular, pentru Sportul Snagov, revelația din acest sezon din Liga 2. Pe postul de fundaș stânga, antrenorul Daniel Pancu se mai poate baza pe Alin Demici.

Altfel, Rapid a anunțat că nu îi va mai păstra în lot pentru retur pe fundașul Alin Lădaru (29 de ani) și mijlocașul dreapta Andrei Dovreac (20 de ani).

Înainte de reluarea campionatului, Rapid e lider în Seria 2 din Liga 3. Giuleștenii au 38 de puncte, patru avans față de Unirea Slobozia. CS Afumați completează podiumul, cu 32 de puncte.

Pe aceeași temă