Trei noi transferuri pentru „noul Rapid” înaintea primului meci oficial! Un mijlocaș de la UTA și un atacant de la Chindia au semnat cu echipa din Giulești

Înaintea primului meci oficial din noul sezon, FC R București, echipă care se vrea a fi noul Rapid, a realizat alte trei transferuri, ajungând la șapte achiziții făcute în această vară, după obținerea promovării în Liga 3.

Echipa antrenată de Constantin Schumacher joacă astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul din Giulești, meciul din primul tur al Cupei României împotriva echipei de Liga 3 Viitorul Domnești. Cu o zi înainte, marți, clubul bucureștean a perfectat trei noi transferuri, pentru a putea fi incluse în lotul pentru partida contra ilfovenilor.

Amir Jorza (19 ani), Sergiu Jurj (20 ani) și Alin Demici (18 ani) sunt cele mai noi achiziții ale giuleștenilor. Primii doi erau de mai mult timp în lot și au jucat inclusiv în amicalul de sâmbătă de la Ploiești cu Petrolul.

După ce nu a acceptat oferta de prelungire a contractului cu UTA, Amir Jorza a ajuns în această vară la FC R. Talentatul mijlocaș central e deținut în procende egale de Atletico Arad și UTA, care au fost de acord să fie cedat pentru un an sub formă de împrumut la campioana Ligii a 4-a București.

Sergiu Jurj este atacant, ultima dată a jucat în Liga 2 la Chindia Târgoviște, însă evoluțiile sale nu i-a convins de antrenorii dâmbovițenilor să-l păstreze în lot și pentru noul sezon. Jucătorul din Sighetu Marmației a mai jucat la Ardealul, apoi a fost achiziționat de U Craiova și direcționat către FCM Baia Mare, Hellas Verona U19 sau Olimpia Satu Mare.

În fine, Alin Demici e fundaș stânga și a mai jucat pentru juniorii lui Dinamo.

În această vară, FC R București i-a mai achiziționat și pe Adrian Neacșu (19 ani, fundaș, ex Progresul Spartac), Mircea Manole (19 ani, mijlocaș, ex CS Afumați), Andrei Moise (18 ani, mijlocaș ofensiv, ex CSM Oltenița) și Alin Cârstocea (26 ani, mijlocaș, ex SSC Farul Constanța).

Pe aceeași temă