Transformări importante în lotul Bucovinei Pojorâta

Transformări importante** în lotul Bucovinei Pojorâta

Gruparea Bucovina Pojorâta a început pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a cu un lot de jucători care a suferit destule modificări față de ediția precedentă de campionat. Formația antrenată de Dănuț Mândrilă s-a despărțit în intersezon de Dodan, Donose, Furtună, Lazăr, Antonescu, brazilianul Marcio și portarul Tudor, în vreme ce mijlocașul Botezatu, aflat la final de contract cu gruparea suceveană, a ales să-și continue cariera la Știința Miroslava.

Pentru a suplini toate aceste plecări, oficialii Bucovinei i-au adus adus la echipă pe Patca (foto), Platon, Rus,  și Balatici, toți de la Gloria Bistrița, A. Răzlog de la Cetatea Târgu Neamț și Duțică de la Rapid Suceava. Totodată, Vicliuc și Bălan au fost promovați din pepiniera proprie, portarul Blidariu a revenit după împrumutul la Minerul Iacobeni, iar Ioniță, proaspăt întors în țară după experiența Israel, a fost cooptat și el în lotul echipei.

„Mai este timp suficient până la startul campionatului, așa că este posibil să mai apară 2-3 jucători. Odată cu plecarea lui Tudor, avem nevoie de încă un portar de valoare, care să-i creeze concurență lui Turiță”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Conform programului meciurilor de pregătire din intersezon, Bucovina va juca cu Rapid Suceava pe 9 sau 21 august și cu Gloria Bistrița pe 16 august. De asemenea, se poartă discuții și pentru perfectarea unui meci test cu FCM Dorohoi, la o dată care urmează să fie stabilită de comun acord.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă