Rapid a făcut „un nou transfer de mare viitor”! L-a impresionat imediat pe Daniel Pancu și a devenit a opta achiziție a giuleștenilor în acest an. „Am refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul”

O săptămână și jumătate a mai rămas până la reluarea campionatului Ligii 3, iar lotul Rapidului continuă să sufere modificări. Echipa antrenată de Daniel Pancu a perfectat, marți, al optulea transfer care va ajuta la îndeplinirea obiectivului promovării.

Ultima noutate a giuleștenilor este Ștefan Pănoiu, un puști de 17 ani, mijlocaș central, pe care Rapid îl prezintă ca „un nou transfer de mare viitor” și care a refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul Constanța.

Pănoiu vine de la SCM Râmnicu Vâlcea și l-a impresionat pe Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya, unde a a fost luat în probe.

„Am refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul pentru că am întâlnit la Rapid niște oameni ce mi-au prezentat un proiect extrem de interesant și care s-au purtat foarte frumos cu mine. Am ales Rapid pentru că vreau să ajut echipa să meargă cât mai sus și să facem treabă bună împreună”, a spus, pentru fcrapid.ro, Pănoiu, care s-a remarcat prin calitățile tehnice și fizice, în ciuda vârstei fragede, dar și prin personalitatea sa.

În 2019, Rapid i-a mai achiziționat pe fundașii Cătălin Oanea (19 ani, ex Sportul Snagov), Robert Băjan (23 ani, ex Viitorul), Bogdan Manole (22 de ani, ex CS Afumați), mijlocașii Alin Turbatu (19 ani, ex CSM Oltenița), Cătălin Hlistei (24  ani, ex Sportul Snagov), Fabio Andrei Trip (18 ani, ex LPS Banatul), Marian Drăghiceanu (19 ani, ex Dunărea Călărași), dar și pe George Tudoran (23 ani, mijlocaș stânga), însă, în cazul acestuia, contractul va începe pe 1 iulie, când îi va expira cel cu Pandurii.

Nigerianul Ifeanyi David Onyeanula (18 ani, ex Golden Stars Football Academy), care fusese anunțat oficial ca transferat, nu a mai fost păstrat în lot după ce i s-au descoperit unele probleme medicale.

În primul meci oficial din 2019, Rapid joacă în deplasare la Progresul Spartac, weekendul viitor.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă