Mărgăritescu îl urmează pe Neaga la Titu: „Sper să reușim promovarea”

Mărgăritescu îl urmează pe Neaga la Titu:**

ACS Urban Urban dă lovitură după lovitură! După ce l-au instalat pe banca tehnică în iulie pe Adrian Neaga, șefii clubului dâmbovițean din Liga 3 l-au adus azi pe Andrei Mărgăritescu, un jucător cu o carte de vizită impresionantă, cu sute de meciuri în primele două eșaloane și trei prezențe în echipa națională.

Mărgăritescu are 34 de ani și a venit la Titu să promoveze cu Urban în Liga 2. Contractul de joc a fost parafat din august, dar fotbalistul nu a putut părăsi Piteștiul până azi, din cauza unei interdicții dictate de Tribunal. „La Titu am găsit condiții foarte bune. Merită apreciați oamenii care investesc în această echipă. Sper să ajut cu experiența mea, să creștem echipa, iar pe viitor să reușim promovarea în Liga a II-a. Pe unde am jucat am fost obișnuit cu performanța. Am venit cu sufletul deschis la Titu, și pentru antrenorul și prietenul meu Rică Neaga, și cred că vom face o treabă bună și aici”, a declarat fotbalistul poreclit China.

Mărgăritescu a ieșit ultimul din vestiar la primul antrenament în tricoul lui ACS Urban. După ședința de pregătire, le-a făcut cinste noilor săi colegi cu un carton de bere.

„Sper să mai pot să stau pe teren 2-3 ani”

Fostul jucător al lui Dinamo aleargă la 34 de ani ca în prima tinerețe. A tras tare și la primul antrenament la Titu, desfășurat pe o vreme superbă, soare și 20 de grade Celsius în termometre. „Eu m-am gândit să mă retrag (râde), dar dacă Rică trage de mine… Mi-a spus că ar fi păcat să nu joc pentru Titu. Sper să mai pot să stau pe teren 2-3 ani”, a încheiat Mărgăritescu.

După șapte etape desfășurate în Ligii 3, ACS Urban Titu se află pe locul 5 în Seria 3. Echipa antrenată de Adrian Neaga are un total de 12 puncte după ce a înregistrat până acum 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere în campionat. În etapa următoare, a 8-a, dâmbovițenii joacă vineri, de la ora 15:00, la Concordia Chiajna II.

350 euro va fi salariul lunar al lui Mărgăritescu la Urban Titu

70.000 de euro este bugetul clubului, de cinci ori mai mic decât cel al Chindiei, cealaltă candidată la promovare din Seria 3 la promovare

Articol și foto de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă