Încă o achiziție din Liga 1 pentru ACS Șirineasa! Liderul din Liga 3 a adus un nou atacant lângă Gueye Mansour

Încă o achiziție din Liga 1 pentru ACS Șirineasa!** Liderul din Liga 3 a adus un nou atacant lângă Gueye Mansour

După Bogdan Miron, Daniel Lung, Ioan Neag, Georgian Honciu, Denis Ispas sau Gueye Mansour, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 a mai făcut o achiziție importantă, cu nume, pentru partea a doua a sezonului, una în care ia în calcul doar promovarea. ACS Șirineasa va conta în retur și pe atacantul Cătălin Țîră (23 de ani), ultima dată jucător la Juventus București, în Liga 1.

Vârful care în prima parte a sezonului Ligii 1 a evoluat în 16 meciuri pentru Juventus, doar în trei ca titular, și a înscris două goluri, iar în pauza de iarnă a fost pus pe liber, a semnat pentru un an și jumătate cu echipa din Liga 3 care își desfășoară meciurile pe teren propriu la Petroșani.

În cariera sa, Cătălin Țîră a mai jucat pentru ADO Den Haag (Olanda), FC Brașov, Concordia Chiajna, Rapid București, Neftçi Baku (Azerbaijan), Dunărea Călărași și Juventus București.

Debut neașteptat pentru Șirineasa, doar egal cu Sebișul pe teren propriu

Altfel, la primul meci oficial din 2018, ACS Șirineasa a avut un debut neașteptat, nereușind să câștige pe teren propriu meciul cu a șasea clasată, Național Sebiș. Liderul Seriei a 4-a a remizat cu formația arădeană, scor 1-1.

Cele două goluri anulate Șirinesei, pe motiv de offside, au cântărit greu pentru moralul jucătorilor lui Dan Vasilică. În prima repriză, căpitanul Lucian Iordache a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de noua achiziție Georgian Honciu. Egalarea a picat în partea a doua a jocului, la finalul unei faze ce nu anunța mai nimic. Șutul lui Ruță a fost deviat de un jucător al liderului, iar portarul Miron a fost prins pe picior greșit.

Ispas în tribună, Honciu pe teren

La meciul cu Național Sebiș, a surprins absența de pe teren a fundașului venit de la Chindia, Denis Ispas, în timp ce colegul său, Georgian Honciu, a purtat tricoul cu numărul 10, a fost titular și a reușit un joc bun.

ACS Șirineasa cu Național Sebiș: Bg. Miron – Oct. Vasile, M. Ioniță, D. Lung, Dragu – Gunie, L. Iordache, Zaina, Honciu – Gârbiță, Mansour
Rezerve: Sălăjan – Neag, Gruia, Horumba, Frățilescu, Stoenac, Cocină
Antrenor: Dan Vasilică

Articol scris de Loredana JUGLEA
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Pe aceeași temă