A treia achiziție a Rapidului, un jucător de la Viitorul! „Am ajuns la o echipă de top a României și sunt pregătit să dau totul”

Rapid s-a despărțit în această iarnă de șapte jucători, iar, momentan, Daniel Pancu a primit doar trei achiziții. După fundașul stânga Cătălin Oanea (19 ani, ex Sportul Snagov) și mijlocașul Alin Turbatu (19 ani, ex CSM Oltenița), giuleștenii au semnat, pentru doi ani și jumătate, cu fundașul dreapta Robert Băjan (23 de ani).

Băjan vine de la Viitorul, club care l-a achiziționat în vara trecută de la Pandurii, însă care nu i-a dat nicio șansă la Liga 1.

Noul transfer al Rapidului a început fotbalului la LPS Slatina, iar în 2011 a fost achiziționat de Farul Constanța, pentru care a debutat în Liga 2 la 16 ani și jumătate. După cinci sezoane petrecute la echipa de la malul mării, Băjan a semnat cu FC Brașov, unde a jucat până la desființarea clubului, iar apoi a ajuns la ASA Târgu Mureș, o altă formație care a avut aceeași soartă. În returul aceluiași sezon a ajuns la Pandurii, iar după doar 14 meciuri jucate la gorjeni a fost achiziționat de Viitorul, unde nu a apucat să evolueze în nicio partidă.

„Robert Băjan joacă pe postul de fundaș dreapta, însă este un fotbalist polivalent, astfel că poate evolua și la mijloc, mai ales că are un dribling bun, dar și în centrul apărării. Chiar dacă a fost pariul lui Hagi, Băjan nu a evoluat pentru Viitorul, iar astăzi a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Rapid. Îi urăm bun venit în #FamiliaRapid!”, a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

„Pentru mine este un transfer important. Am ajuns la o echipă de top a României și sunt pregătit să dau totul pentru Rapid”, a spus Băjan după ce a semnat cu Rapid.

Rapid are programată reunirea marți, 15 ianuarie, de la ora 12:00, la baza Coresi din București.

La capitolul despărțiri, echipa antrenată de Daniel Pancu nu se va mai baza pe Alin Lădaru (29 ani), Andrei Dovreac (20 ani), Alexandru Burlacu (25 ani), Adrian Boian (20 ani), Alexandru Costache (19 ani), Adrian Mitea (22 ani) și Sergiu Jurj (20 ani).

Pe aceeași temă