Panciu a ajuns în turul trei, după ce a trecut de satelitul Oțelului

Liga2.ro 31 Jul. 2014, 16:14 Cupa României
Panciu a ajuns în turul trei, după ce a trecut de satelitul Oțelului
Echipa de fotbal Young Stars Panciu s-a calificat în turul trei al Cupei României la fotbal după ce a trecut aseară, 2-0 (0-0) de Oțelul 2 Galați. Partida s-a disputat aseară pe Stadionul Orășenesc din Panciu. Gălățenii au avut prima ocazie mare, dar portarul Burdujel a avut o intervenție salvatoare (4). Panciu s-a trezit și au apărut ocaziile la poarta adversarilor. Costin (12 și 26) și Bodoc (20) au trecut aproape de a deschide scorul, după ce au ratat ocazii mari de gol, iar Covaci a trimis în bară din corner (28).
Repriza a doua a început mai bine pentru gazde. Besa a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner (52), iar Bodoc a fost aproape de 2-0, dat șutul său din careul mic a fost parat de portar (62). Golul doi a fost marcat de Costin, care a finalizat cu calm o cursă solitară (71). În minutele de prelungiri, Claudiu Mihai a primit cartonaș roșu pentru proteste.
Young Stars Panciu a evoluat cu: Burdujel – Manea, Besa, Parlac, Ciornei – Covaci (80 Golea), Ciobotaru, Voinea, Cl. Mihai – Costin, Bodoc.
Liga2.ro 31 Jul. 2014, 16:14 Cupa României
Pe aceeași temă