Mioveniul vrea un răspuns privind Cupa. Olteanu: „Solicit pe această cale un punct de vedere al clubului CFR Cluj, privind rejucarea”

Mioveniul vrea un răspuns privind Cupa.** Olteanu:

Deși conducătorii echipei CFR Cluj tac și nu dau nici un răspuns în urma solicitării Mioveniului de a rejuca partida de Cupă, oficialii argeșeni așteaptă încă răspunsul acestora, mai ales după ce preșe­dintele FRF Răzvan Burleanu a spus că el este de acord cu acest lucru. Ieri, într-o conferință de presă, președintele Dumitru Olteanu le-a cerut prin intermediul presei un punct de vedere oficial conducătorilor ardeleni în ce privește rejucarea partidei.

„După ce am reușit eliminarea unor echipe puternice cu loturi valoroase, Astra, Dinamo, am avut 60 de minute senzaționale cu CFR Cluj și nu ne venea nici nouă să credem. Ce s-a întîmplat însă se știe, iar după meci, am făcut demersuri să rejucăm partida. Federația ne-a trimis un comunicat, un punct de vedere al președintelui Răzvan Burleanu, care a fost de acord cu rejucarea. Ei au fost de acord, noi asta vrem, mai rămâne un singur lucru, să fie și cei de la CFR de acord. Solicit pe această cale un punct de vedere al clubului CFR Cluj, privind rejucarea. Ar fi un lucru deosebit pentru fotbal, pentru fair-play și pentru CFR. S-ar vorbi de ei și în țară și în afară, iar pe lângă Cupa României au posibilitatea să primeas­că și trofeul fair-play de la UEFA”, a declarat președintele Dumitru Ol­­­tea­­nu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă