Biletele pentru meciul Rapidului cu Petrolul din optimi au fost scoase la vânzare. Prețurile sunt acceptabile

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 18:34 Cupa
Biletele pentru meciul Rapidului cu Petrolul din optimi au fost scoase la vânzare.** Prețurile sunt acceptabile

Chiar dacă în acest moment toată atenția este îndreptată asupra partidei de sâmbătă, cu liderul FC Voluntari, din etapa a 10-a a Ligii 2, oficialii Rapidului au început să se ocupe și de problemele legate de organizarea meciului cu Petrolul Ploiești, din optimile Cupei României la fotbal, care se va disputa la Botoșani, în ziua de joi, 30 octombrie, cu începere de la ora 18.30.

„Am pus la punct mare parte din problemele strict organizatorice, iar omologii noștri de la FC Botoșani ne-au ajutat mult din acest punct de vedere. Referitor la bilete, acestea se vor pune în vânzare începând de astăzi dimineață, la Suceava, la sediul clubului de la stadionul Areni, dar și la Centrul Comercial „Zimbrul”. La Botoșani, tichetele vor fi disponibile la Stadionul Municipal, începând cu ziua de luni, 27 octombrie. Prețul unui bilet este de 10 lei la peluză și de 20 lei la tribuna a II-a”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Chiar dacă pentru ei confruntarea cu Petrolul reprezintă meciul anului, sucevenii au decis să facă deplasarea la Botoșani în ziua meciului. „N-avem de parcurs decât 40 de kilometri, așa că n-are rost să plecăm spre Botoșani încă de miercuri. Dorim să le mulțumim celor de la FC Botoșani, care au răspuns afirmativ dorinței noastre de a efectua un antrenament în nocturnă pe stadionul Municipal în una din zilele premergătoare meciului, știut fiind că marea majoritate a fotbaliștilor noștri n-au avut până acum ocazia să evolueze la lumina reflectoarelor. Știu că va fi greu, dar victoria din partida cu Gaz Metan Mediaș ne dă dreptul să visăm că putem realiza o nouă surpriză, de data aceasta, împotriva Petrolului. Chiar dacă soarta ne va fi potrivnică, dorința noastră este să facem un joc bun, care să-i mulțumească pe suporteri noștri”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 18:34 Cupa
Pe aceeași temă