Bălu, nemulțumit de arbitraj cu CSU: „Dacă vorbesc despre Marian Balaci s-ar putea să nu mai am bani de pampers pentru copil”

Adrian Crânganu, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 15:14 Cupa

FC Caransebeș a părăsit Cupa României după ce a pierdut joi, pe teren propriu, în fața echipei din Liga 1 CS Universitatea Craiova, scor 1-2. Nou-promovata în Liga 2 s-a prezentat onorabil în fața jucătorilor antrenați de Emil Săndoi și Sorin Cârțu, au putut egala după ce tot ei și-au dat autogol și s-au văzut conduși abia după ce au rămas cu un om mai puțin în teren ca urmare a eliminării lui Lupu din minutul 67.

La finalul meciului, antrenorul echipei din Caransebeș, Sorin Bălu, era mulțumit de jocul elevilor săi, a vorbit despre un obiectiv îndeplinit și a mulțumit publicului care a venit în număr mare la stadion.

„A fost un meci specific de Cupă, în care echipa considerată cu șansa a doua, adică noi, FC Caransebeș, am încercat să ne ridicăm la nivelul Universității. Pe alocuri cred că am reușit, cu doi oameni în minus – un eliminat și un accidentat – am avut o ocazie uriașă de a marca, plus câteva faze fixe pe care puteam să le fructificăm. Dar, chiar și dacă marcam în minutul 90, sunt convins că Universitatea, cu doi oameni în plus, ar fi câștigat după cele două reprize de 15 minute. Eu consider că azi noi am arătat publicului nostru superb – încă o dată trebuie să ne scoatem pălăria în fața lui, a fost admirabil, ca întotdeauna -, am arătat oamenilor că avem dorință și tot timpul echipa noastră va dori să câștige… În Cupă ne-am îndeplinit obiectivul, cei din conducerea clubului ne-am trasat ca obiectiv să aducem o echipă din prima ligă la Caransebeș și, iată, am jucat cu Universitatea”, a spus Bălu.

Deși nemulțumit de arbitraj, tehnicianul nu a dorit să vorbească despre arbitrajul lui Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin, însă a ținut să spună că altfel ar fi stat situația în teren dacă FC Caransebeș nu ar fi jucat cu doi jucători mai puțin în final de joc, unul eliminat și altul accidentat.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, pentru că dacă o facem riscăm să plătim și până la urmă nu am bani de dat pe la comisii, am bani să iau lapte pentru copilul meu. Dacă vorbesc despre Marian Balaci s-ar putea să nu mai am bani de pampers pentru copil. Însă nu arbitrii ne-au pierdut meciul nouă azi… Universitatea a fost echipa mai bună. Dacă eram zece contra zece, nu se știe…”, a mai spus după meci antrenorul formației caransebeșene.

Săndoi: „A fost un joc cu emoții, aș putea să spun chiar mari emoții pentru noi în ultimele minute”

De partea cealaltă, antrenorul craiovenilor, Emil Săndoi, a recunoscut că a avut emoții pe final de joc și a lăudat evoluția fotbaliștilor lui FC Caransebeș.

„Din punctul nostru de vedere, noi ne-am atins obiectivul. Astăzi am și folosit mai mulți băieți care jucaseră mai puțin până în momentul de față și am reușit să mergem mai departe în Cupa României. E adevărat că a fost un joc cu emoții, aș putea să spun chiar mari emoții pentru noi în ultimele minute, dar de aceea e și foarte frumoasă Cupa României… Vreau să-i felicit pe caransebeșeni, pentru că, chiar și în momentul în care au rămas în inferioritate numerică, au făcut o partidă foarte bună din punct de vedere tactic și era cât pe ce să și fie răsplătiți pe final de joc”, a declarat Săndoi.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU
Foto: Express de Banat

Adrian Crânganu, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 15:14 Cupa
Pe aceeași temă