Situație incredibilă în județul Sibiu! CJA a uitat să anunțe arbitrii că i-a delegat la un meci din sferturile Cupei României. „L-am sunat pe «central» și nu știa nimic”. Decizia AJF

Marius ANGHEL 15 May. 2019, 11:45 Ligi județene

Fotbalul din Liga a 4-a, principala competiție pe care o organizează orice Asociație Județeană de Fotbal din România, este unul de nivel amator, însă ceea ce s-a întâmplat marți la meciul programat în comuna sibiană Poplaca depășește orice așteptare.

Ieri, la Rășinari și Poplaca, au fost programate două jocuri din cadrul fazei sferturilor de finală ale Cupei României, faza județeană pe Sibiu, iar la partida Vulturul Poplaca – Interstar Sibiu a avut loc o situație incredibilă. La meci nu au ajuns arbitrii, fiindcă cei care trebuiau să-i anunțe de delegare, Comisia Județeană de Arbitri Sibiu, au uitat să o facă, scrie SBsport.ro. Altfel, după ce conducerea AJF a fost contactată, s-a decis ca meciul să se desfășoare fără arbitraj.

Astfel, partida dintre liderul Seriei Vest a Ligii a 5-a Sibiu și ocupanta locului 10 din Liga a 4-a Sibiu a avut loc, iar cel care a arbitrat a fost antrenorul echipei oaspete.

„Comisia a uitat să delege arbitru pentru acest meci, iar decizia AJF a fost ca meciul să se joace fără arbitri. L-am sunat pe «central» și nu știa nimic. Meciul s-a jucat așa și noi ne-am impus cu 3-1. A arbitrat antrenorul oaspeților”, a precizat, pentru SBsport.ro, Sorin Țânț, vicepreședintele clubului Vulturul Poplaca.

Comisia Județeană de Arbitri Sibiu este condusă de Marian Bordean. Președintele AJF Sibiu este Traian Marcu.

La partida dintre Vulturul Poplaca și Interstar Sibiu fusese delegată următoarea brigadă de arbitri: Rareș Lacău, Răzvan Ioan Spătar și Alina Voaideș, în timp ce observator de arbitri a fost Laurențiu Ducu.

Vulturul Poplaca a învins Interstar Sibiu cu 3-1 și s-a calificat în semifinalele Cupei României, faza județeană Sibiu.

Celelalte sferturi sunt:
Păltiniș Rășinari – Viitorul Șelimbăr
Atletic Municipal Mediaș – AS Spicul Șeica Mare
Unirea Miercurea-Sibiului – Măgura Cisnădie

Foto: SBsport.ro

Marius ANGHEL 15 May. 2019, 11:45 Ligi județene
Pe aceeași temă