Chinuială pentru FC Hunedoara. Au avut nevoie de prelungiri pentru a învinge pe conjudețeana Retezatul

Două echipe aflate în suferință disimulată în reconstrucție au tras de joc cu speranța că îl vor câștiga, iar drept recompensă vor primi o calificare fără glorie. Șansa a fost de partea oaspeților din Hunedoara care au tranșat soarta meciului cu un strop de inspirație în prelungiri.
 
Darius & Darius au făcut diferența
 
FC Hunedoara a învins, scor 3-1, pe Retezatul Hațeg cu două goluri marcate în extratimp. După epuizarea timpului regulamentar de joc a fost egalitate, 1-1. Hunedorenii a intrat la cabine în avantaj cu golul marcat de Răzvan Muntean în minutul 40 – șut de la 22 de metri. Hațeganii au restabilit egalitatea cu 13 minute înainte de epuizarea timpului regulamentar prin Răzvan Drăgoescu care a trimis meciul în prelungiri cu un șut din careu.
 
Din minutul 87, Retezatul Hațeg a rămas în 9 jucători de câmp după ce Marin Daj a fost eliminat pentru cumul de avertismente. Jocul a fost decis în prima repriză a prelungirilor de golurile marcate de Darius Grigore și Darius Uibariu  – cel mai bun jucător de pe teren în viziunea antrenorului Titi Alexoi.
 
Meciul dintre Retezatul Hațeg și FC Hunedoara a început cu 30 de minute întârziere din motive organizatorice. 
 
CASETA TEHNICĂ‚ 
Retezatul Hațeg……………………1 (1,0)
Tonca – Bocu, Laslău, Pușcă, M. Daj – Simoneac, Buzdugan (59” Românesc), Sterp (46” Susan), Neiconi (77” Andrieș), Perșe, R. Drăgoescu.
Antrenor: Ioan Gavriluți
 
FC Hunedoara…………………..3 (1, 1)
Dragotă – Ciucurescu, Găceanu, Geacă, B. Roiu (cpt.) – R. Muntean (46” Popa), Horvat, R. Blaga (111” V. Grigore), Fl. Nicula (73” Ciumașu) – Uibariu, D. Grigore.
Antrenor: Titi Alexoi.
Eliminat: Marin Daj (87” – două „galbene”)
 
Au marcat: R. Drăgoescu (87”) / R. Muntean (40”), D. Grigore (99”), Uibariu (103”)
Arbitru: Vasile Rodina (Alba Iulia). Asistenți: Florin Potra (Aiud) și Adrian Epure (Orlat, Sibiu).
Stadion: „Retezatul”. Spectatori: 400.
 
Text și foto de Sami TAMAȘ (Hațeg)
 
 
 
Pe aceeași temă