Alexa și Galamaz au asistat la meciul din Cupa României dintre Vulturii și FC Caransebeș

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 14:54 Cupa României
Alexa și Galamaz au asistat la meciul din Cupa României** dintre Vulturii și FC Caransebeș

Proaspăt promovată în Liga a II-a, FC Caransebeș a avut destule probleme în a-și asigura calificarea în turul următor al Cupei României, învingând în prelungirile primelor 90 de minute, cu scorul de 2-1, pe Vulturii Lugoj.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe fiind încă în prima fază a pregătirii viitorului campionat, lucru ce s-a simțit în cele 90 de minute.

Prima ocazie a jocului a apărut în minutul 27, atacantul lugojenilor, Magdaș, trimițând cu capul peste poartă din 6 metri. Replica oaspeților a venit în minutul 44, când Goșa a prins un șut de la 40 de metri, scos de portarul gazdelor în corner.

La faza imediat următoare, portarul gazdelor ratează intervenția, iar Dîrvaru trimite de la 6 metri pe lângă poarta goală.

După pauză au mai fost două situații de poartă, în minutul min 47, când Ardelean a scăpat singur dar și-a prelungit prea mult balonul, iar în minutul 60, Dicu, de la FC Caransebeș, este aproape de a înscrie în propria poartă, portarul Caransebeșului respingâng cu capul în afara terenului.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA VULTURII LUGOJ – FC CARANSEBEȘ

Scorul a fost deschis în minutul 84 de Manea, care a înscris din 5 metri, după o bâlbâială în careu a fundașilor gazdă. Egalarea a venit două minute mai târziu, Stoichescu înscriind cu capul la colțul scurt.

Calificarea a fost obținută în minutul 92, în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată de Artean.

La jocul de la Lugoj au asistat și două nume importante ale fotbalului românesc, Dan Alexa și George Galamaz, finanțatorul și președintele FC Caransebeș.

Vulturii: Paul Iordache – Flavius Vlădia, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Sergiu Precupanu, Denis Vînătu, Claudiu Roșie (Caius Marta), Paul Radosav (Alexandru Ivașcu), Răzvan Magdaș (Petrică Stoichescu), Claudiu Ardelean (Ionuț Murariu). Antrenor: Cosmin Petruescu.

FC Caransebeș: Valentin Coca, Dănuț Bilia (Grigore Săvulescu), Gheorghe Goșa, Andrei Dicu, Marian Bușu, Alexandru Manea, Gabriel Precup, Andrei Artean, Sabin  Lupu (Fabian Himcinschi), Casian Poiană, Elvis Dârvaru (Cristian Suru, Marco Muscă). Antrenor: Sorin Bălu.

Sursa: Ziarul Actualitatea

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 14:54 Cupa României
Pe aceeași temă